Fyra glada elever

Nu är antagningen för samtliga gymnasieskolor i Härnösand, Timrå, Sundsvall, Ånge, Kramfors och Sollefteå öppen. Alla som bor i dessa kommuner använder sig av webbplatsen sökgymnasiet.nu för att göra sin gymnasieansökan. På webbplatsen kan alla se det programutbud som finns.

Om du går i årskurs nio så har du fått ett lösenord av din skola som du använder för att logga in på sökgymnasiet.nu. Där väljer du vilken skola och program du är intresserad av. Första valet ska vara gjort innan den 1 februari.

Datum att komma ihåg:

12 februari – sista dagen för ansökan till gymnasiet

13 april – besked om preliminär antagning

omvalsperiod 19 april – 14 maj

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *